Van Bever uit Wetteren: erkende installateur centrale verwarming

Gehabiliteerde installateur centrale verwarming

Koudere periodes? Die deren u niet langer met centrale verwarming van Eddy Van Bever. Want u zit gezellig binnen, in een aangenaam klimaat. Ik ben een gehabiliteerde installateur en werk zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten. Zuinige gasinstallaties zijn een van mijn specialiteiten: u bespaart energie en wint aan comfort!

Onderhoud cv-ketel

Warmt uw radiator niet meer volledig op of sputtert de circulatiepomp tegen? Dan kom ik langs voor een grondige onderhoudsbeurt. Ik kijk ook uw cv-ketel na voor de verplichte controle. En moet er iets worden hersteld of vervangen? Dan regel ik dat in een handomdraai.

Discrete vloerverwarming

Hebt u het niet zo op radiatoren die kostbare woonruimte innemen? Als u vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt, mag u ze allemaal bannen. Ik zorg ervoor dat u weinig energie verbruikt, want uw huis heeft een stevige warmtebuffer. Dankzij het grote stralingsoppervlak is het in uw kamers altijd aangenaam vertoeven!

Knusse open haard

Valt u voor het romantische karakter van een open haard? Of vindt u het fascinerend om de vlammen te horen en zien knetteren? Met uw open haard creëer ik de ideale omstandigheden voor knusse (winter)avonden!

Zoekt u een erkende vakman voor de installatie of het onderhoud van uw centrale verwarming? Bel naar Eddy Van Bever uit Wetteren!